Vragen? Bel Hoogniveau 0800-2255325

Referenties

EEN DIKKE VOLDOENDE VAN ONZE KLANTEN

15000

Tevreden klanten

9.5

Beoordeling

20

Jaar ervaring

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
0/300 karakters
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
9 berichten.
Tim Hendriks Tim Hendriks schreef op 15 februari 2024 om 18:50
Mijn ervaring met het vastgoedonderhoudsbedrijf was fantastisch! Ze leverden uitstekend werk en waren zeer professioneel. De communicatie was vlot en ze waren altijd bereid om te helpen. Ik zou ze zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatief onderhoud voor hun vastgoed.
Anoniem Anoniem schreef op 26 januari 2024 om 17:49
Hoognivea heeft mijn verwachtingen overtroffen. Hun vastgoedonderhoudsdiensten zijn van topkwaliteit en werden op maat aangeboden voor mijn behoeften. Het team was professioneel en de communicatie was uitstekend. Een betrouwbare partner voor vastgoedonderhoud!
Eva de Vries Eva de Vries schreef op 12 december 2023 om 17:49
Perfect mijn vastgoedonderhoud afgehandeld. Ze leveren op maat gemaakte diensten van hoge kwaliteit, en hun vakmanschap is uitstekend. De communicatie was duidelijk en efficiënt. Een betrouwbare partner die ik ten zeerste aanbeveel voor vastgoedonderhoud.
Anoniem Anoniem schreef op 29 oktober 2023 om 17:49
Hoognivea.eu levert uitmuntend vastgoedonderhoud! Ze beiden deskundige service op maat, van schilderwerk tot elektrische reparaties. Hun vakmanschap is topklasse, en ze luisteren goed naar klantwensen. Communicatie is helder en tijdig. Een betrouwbare partner voor al mijn vastgoedbehoeften. Sterk aanbevolen!
Jan van den Broek Jan van den Broek schreef op 15 juni 2023 om 16:49
Wat een geweldig vastgoedonderhoudsbedrijf! Ze hebben onze cement- en dekvloeren fantastisch opgeknapt. Het team was uiterst professioneel en leverde uitstekend werk. De communicatie verliep soepel en ze stonden altijd klaar om te helpen. Ik kan ze van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatief vastgoedonderhoud.
Anna De Boer Anna De Boer schreef op 11 juni 2023 om 16:49
Ik ben ontzettend tevreden met de diensten die ik ontving van dit vastgoedonderhoudsbedrijf. Hun vakmanschap was indrukwekkend en het team was zeer professioneel. De communicatie was uitstekend en ze stonden altijd klaar om te helpen. Ik beveel hen ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardig vastgoedonderhoud.
Ayşe Yılmaz Ayşe Yılmaz schreef op 12 mei 2023 om 16:48
Ben zeer tevreden over de service van dit vastgoedonderhoudsbedrijf. Ze leverden topkwaliteit werk en het team was zeer professioneel. De communicatie verliep soepel en ze stonden altijd paraat om te helpen. Ik zou hen zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbaar vastgoedonderhoud.
Rik van Gogh Rik van Gogh schreef op 23 april 2023 om 16:48
Echt super tevreden met het werk van dit vastgoedonderhoudsbedrijf! Ze hebben onze cement- en dekvloeren echt opgeknapt. Het team was ontzettend professioneel en het werk dat ze hebben afgeleverd is van topkwaliteit. De communicatie verliep heel soepel en ze stonden altijd voor ons klaar. Ik raad ze absoluut aan voor iedereen die goed vastgoedonderhoud zoekt.
Juan Carlos Rodríguez Juan Carlos Rodríguez schreef op 15 februari 2023 om 17:48
Superb job van deze vastgoedonderhoudsfirma! Het werk was uitstekend en het team was zeer professioneel. Communicatie was geweldig en ze stonden altijd klaar om te helpen. Ik raad ze zeker aan voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief vastgoedonderhoud.

Reacties zijn gesloten.

Hoe kunnen wij je helpen?
Direct contact